Retourneren & ruilen

Retourneren

Wil je een diffuser of badplank die je hebt ontvangen terugsturen? Dat is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst, op voorwaarde dat deze ongebruikt is. Zorg ervoor dat je de diffuser of badplank terugstuurt in dezelfde doos, ongebruikt en compleet.

Stuur eerst een e-mail naar info@zendiffuser.nl, voordat je de retourzending verzendt. We sturen jou dan een e-mail met het retouradres en verdere instructies. 

Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van de retourzending. Verstuur de zending altijd met track en trace! De kosten hiervan bedragen circa € 6,95.

Stuur een foto van het retourbewijs/bonnetje naar info@zendiffuser.nl, nadat je de retourzending hebt verzonden. Bewaar deze foto goed, totdat de retourzending volledig is verwerkt.

Indien je gebruik heb gemaakt van onze retourservice ontvang je de betaling van de aroma diffuser en/of badplank plus verzendkosten, zo snel mogelijk, binnen 14 dagen terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. 

Andere producten retourneren

Voor de andere producten in ons assortiment, zoals roomsprays en etherische oliën bieden wij geen retourservice. Dit komt voornamelijk door hygiënische redenen. Tevens is het voor ons moeilijk om vast te stellen of een flesje al geopend is of niet. Houd er dus rekening mee dat deze items niet kunnen worden geruild of geretourneerd.

Ruilen

Heb je spijt van je keuze? Dan kan je de diffuser of badplank retour sturen (let op! dit is op eigen kosten). Ontvang van ons een code en bestel vervolgens een andere, zodat je de verzendkosten voor de tweede zending niet hoeft te betalen.